CAU ARTISTIC AMB EVA GONZALEZ, ACTRIU

El passat 8 de maig de 2014, els membres de CAU ARTÍSTIC vam anar a la Biblioteca de Montbau- Albert Pérez Baró a veure l'actuació de l'Eva Gonzalez,  narradora oral i actriu que venia a explicar als nens de l' Escola Bressol Municipal L'Arboç, el bonic conte de "Història d'un Jardí", on ella fa de MA-RI-E-TA i va acompanyada del seu ocellet Miquelet
Referint-se als nens, manifesta:
Qui som?
"els nens són el públic més sincer i exigent…has d’estar al 100%,  no s'hi valen mitges tintes… I aquí és on realment esclata la vessant pallassa, on l’imaginació no té límits…"

L'Eva és una magnífica actriu, una dona intel.ligent, que es pren molt seriosament la seva feina. Va començar a l'adolescència fent teatre amateur y, després de fer els seus estudis per preparar-se per ser actriu, va treballar en una companyia de "teatre de carrer" i va anar guanyant experiència.
Però, més o menys cap al 2004,  es va decantar per les rondalles i els contes dirigits al món infantil. 
És molt coneguda i estimada en moltes biblioteques i col.legis de Catalunya, on realitza la seva tasca. 

Si voleu saber més de l'Eva, no oblideu entrar en el seu blog
http://evarondallesicontes.wordpress.com


Qui sommes-nous?Le 8 mai dernier, les membres de CAU ARTÍSTIC se sont rendus à la bibliothèque de Montbau, à Barcelone, pour assister à la représentation de l'actrice Eva González. Son public? Des enfants de deux ans! Elle leur a raconté "Histoire d'un jardin", un conte délicieux. "Les enfants sont le public le plus sincère...et le plus exigeant", elle nous a avoué.
 Eva est une femme intelligente qui prend son travail très au sérieux. Cette magnifique actrice a démarré sa carrière pendant son adolescence dans le monde du théâtre amateur. Elle a suivi des études spécialisées, puis a travaillé dans une compagnie de théâtre de rue. Finalement, elle a décidé d'expliquer des contes à des enfants aux écoles et aux bibliothèques.
Pour plus de renseignements sur Eva, n'hésitez pas à jetter un coup d'oeil sur son blog:
http://evarondallesicontes.wordpress.com/


¿Quiénes somos?El pasado 8 de mayo, los miembros de CAU ARTÍSTIC fuimos a la Biblioteca de Montbau-Albert Pérez Baró para ver la actuación de Eva González narradora oral y actriz, que venía a explicar a los niños de la Escola Bressol Municipal L'Arboç, el bonito cuento "Història d'un Jardí", en el que ella hace de MA-RI-E-TA, acompañada por su pajarito Miquelet.

Refiriéndose a los niños, manifiesta:
"Los niños son el público más sincero y exigente...has de estar al 100%...no valen medias tintas...Y aquí es donde explota la vertiente payasa, donde la imaginación no tiene límites"
Eva es una magnífica actriz, una mujer inteligente que se toma su trabajo muy en serio. Empezó durante la adolescencia haciendo teatro amateur y, después de estudiar para actriz, trabajó en una compañía de "teatro de calle", en la que fue ganando experiencia.
Hacia el año 2004 se decantó por dedicarse a las rondallas y los cuentos dirigidos al mundo infantil.

Es muy conocida y apreciada en muchas bibliotecas y colegios de Cataluña, donde realiza su labor. 
Si queréis saber más de Eva, no olvidéis entrar en su blog:
http://evarondallesicontes.wordpress.com/

Who we are?Last 8th of May, the members  of CAU ARTÍSTIC attended a performance in the library of Montbau, in Barcelona, by the actress Eva González. Before telling a story to little children, she said that children are the most demanding audience!
Eva started her carreer when she was very young, as an amateur actress. 
 After her studies in theater, she worked taking part in street performances. Finally, she decided to tell stories for children in schools and librairies.
If you want to know "all about Eva", don't forget to visit her blog:
http://evarondallesicontes.wordpress.com/
Imatges de l'Eva a la Biblioteca de Montbau  i de Begues:

No hay comentarios:

Publicar un comentario