CAU-FERÈNCIA: EL CINEMA ROMÀNTIC I LES SEVES MAQUETES I

Es pot fer una conferència amable i deliciosa que inclogui amor, cinema i maquetisme. 

Cau Artístic ho va demostrar el passat 14 de juny al Saló d'Art Miquel Llobet, del casal Can Travi, de Barcelona.

Vam començar amb la mítica nau "El Falcó Mil·lenari" de "Star Wars" i la història d'amor entre el Han Solo i la princesa Leia. 

Els assistents van poder recordar les aventures dels protagonistes de "Star Wars" amb imatges de vídeo i fotos, mentre contemplaven la maqueta de la famosa nau.
De manera àgil vam recordar altres parelles llegendàries del cinema d'amor de pel·lícules com "Chitty, Chitty, Bang, Bang", "El Gran Gatsby", "Retorn a Brideshead", "Grease" o "Transformers".
I és que Cau Artistic s'atreveix amb tot i, donat que al públic assistent li va saber a poc, els vam informar que hi ha una segona part, que estrenarem properament.

Se puede hacer una conferencia amable y deliciosa que incluya amor, cine y maquetismo. 

Cau Artístic lo demostró el pasado 14 de junio en el Saló d'Art del casal Can Travi.

Dimos comienzo con la mítica nave "El Halcón Milenario" de "Star Wars"y la historia de amor entre Han Solo y la princesa Leia. 
Los asistentes pudieron recordar las aventuras de los protagonistas de "Star Wars" con imágenes de video y fotos, mientras contemplaban la maqueta de la famosa nave.
De manera ágil recordamos otras parejas legendarias del cine de amor de películas como "Chitty, Chitty, Bang, Bang", "El Gran Gatsby", "Retorno a Brideshead", "Grease" o "Transformers". 
Y es que Cau Artístic se atreve con todo y, dado que al público asistente le supo a poco, les informamos que ya tenemos preparada una segunda parte, que estrenaremos proximamente.
Imatges de la CAU-FERÈNCIA: EL CINEMA ROMANTIC I LES SEVES MAQUETES I

No hay comentarios:

Publicar un comentario