ACOMIADANT LA BIBLIOTECA MILA I FONTANALS DE BEGUES / REBENT LA GINESTA

CAU ARTÍSTIC acompanya la Lali García durant el seu viatge de comiat de la Biblioteca Milà i Fontanals, després de tants anys atenent a tot aquell que ha necessitat els seus serveis.

Com estàs Lali, com has viscut el procés de buidatge de la biblioteca?
Qui som?
"Em sento molt orgullosa d'haver estat, durant quasibé 21 anys, al capdavant de la primera biblioteca del nostre poble. La trobaré molt a faltar perquè ha estat com una segona casa per a mí...m'ha costat molt veure com l'anàvem buidant. Semblava com si li estiguessin robant la seva essència i tambè un trosset del meu cor...però ens hem de felicitar perquè, tant ella com jo, hem fet una bona feina"
Entrada a la Biblioteca Milà i Fontanals (1984-2014) al Passeig de l'Església de Begues.
La biblioteca en tota la seva esplendor

I aquí la Lali en una de les seves tasques diàries, ordenar i col.locar llibres al seu lloc.

Una mostra de tot el fons que va ser retirat, classificat i encaixat per preparar-lo i portar-lo a la nova biblioteca del poble, més gran i més moderna. La Lali, l'Imma i l'Alba amb l'ajut del l'equip de la Unitat de Programes i Equipaments de Diputació han fet aquesta feina tan tècnica en un temps rècord.



Com veus el futur?
"De moment, començaré una nova etapa en un nou equipament i em fa molta il.lusió. Tindré dues companyes, l'Imma i l'Alba, totes tres estem treballant de valent per tal que tot estigui a punt el dia que obrim per primera vegada les portes al públic. És un gran projecte amb moltes novetats. Us convido a conprovar-ho vosaltres mateixos a la nova biblioteca de Begues "La Ginesta".
Com es natural Cau Artístic no es podia perdre la inauguració de la Biblioteca "La Ginesta" el 29 de juny de 2014. L'exterior de la nova Biblioteca de Begues i el seu equip: Lali, Alba, Imma (directora) i Anna.
Record de la Biblioteca Milà i Fontanals:
Imatges de la nova Biblioteca LA GINESTA: De BibliotequesXBM (YouTube)

No hay comentarios:

Publicar un comentario